Grote kop

Hoi! Ik ben een tekstblok. Klik hier om de tekst te bewerken en eigen tekst toe te voegen. Niets ligt vast, je kunt het altijd weer veranderen.

Sgt.Bee gaat vreemd!!

Samen met Karel van Brakel (ook bekend als Arie van Het Gebroken Hartje) heeft Sgt.Bee dit keer zonder -maar met toestemming van😅- St.Pee een nummer opgenomen waarvoor de tekst geschreven is door Bee's alter ego Bert Kabelaar.
Het lied is getiteld Pluk de dag(met een lach) waarvoor 01 juni a.s. een videoclip zal worden opgenomen in een van de mooiste café's van Nijmegen Café Samson aan de Houtstraat.
Gezellige figuranten zijn van harte welkom!

SGT.PeeBee!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sgt.PeeBee is ontstaan nadat ik in 2016 werd gevraagd door de organisatie van de Muziekreis Turkije om tijdens dat evenement een week op te treden in Hotel La Blanche Island Bodrum. In eerste instantie met Square44 maar door omstandigheden was dat geen haalbare kaart. Aangezien ik het aanbod niet wilde laten lopen heb ik toen een oud collega uit de toenmalige Lukassen stal, de vroegere bassist/zanger van de band Maple Leaf Perry Stekhuizen(Sgt.Pee), benaderd om mee te gaan naar Turkije.
Dat bleek een goede greep want zowel vocaal, muzikaal en persoonlijk klikte het uitstekend vandaar dat we besloten om de samenwerking te blijven voortzetten.We putten qua repertoire met Sgt.PeBee hoofdzakelijk uit de voor ons nostalgische 70, 80 en 90'er jaren maar doen eigenlijk zo'n beetje van alles als we het maar leuk vinden.We zijn daardoor heel flexibel in het maken van speciaal aangepaste setlijsten met betrekking tot verschillende stijlen muziek
(pop/disco/rock/ etc). Daarbij gaan we ook het Nederlandstalig repertoire niet uit de weg, sterker nog,  een gedeelte daarvan bestaat uit eigen repertoire!
@TheOldCave Nijmegen

Daar is hij dan het kerstnummer:

Want kerst is het pas